Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

З Днем гідності та свободи!

Дата: 21.11.2023 10:04
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

Час летить невпинно... Десять років тому, 21 листопада, наша країна зробила свій вирішальний вибір. Рішення Кабінету Міністрів України призупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом стало каталізатором масових протестів, що у підсумку приведуть до Революції Гідності, що докорінно змінять бачення українців, які розділять нашу історію на до та після. В цей день, десятиліття тому, Україна продемонструвала усьому світові свій проєвропейський курс, що так сильно не влаштовувало росію, з чим країна-агресор не може змиритися й по сьогодні. 

Десять років боротьби за нашу свободу та гідність. Скільки страшних сторінок вже написано, скільки кращих синів свого народу втратила Україна. Небесна сотня, втрати під час АТО, ООС, біль та страждання, які принесло повномасштабне вторгнення. Проте, наша країна не здається, адже гідність і свобода – це портрет українця. Це головні риси характеру кожного патріота нашої держави, які не побоялися вийти проти злочинної влади, стояти на майдані, зустріти ворога та дати йому відсіч. 

В цей день ми вшановуємо усіх, хто віддав своє життя за вільну Україну, за вільне право робити самостійний вибір: як нам жити та які цінності сповідувати. Революція Гідності стала першим переможним боєм цієї війни і не останнім. Прагнення українців жити у своїй вільній, незалежній, країні сильніше за прагнення росіян знищити нас. Вистояли на Майдані - переможемо у війні!



З повагою - Білогірський селищний голова Василь МЕЛЬНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь