Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 27.11.2023 15:19
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)) в межах закупівлі UA-2023-11-27-010017-a

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Білогірська селищна рада, 30200, вул. Шевченка,44, Шепетівського району, Хмельницької області. Код ЕДРПОУ 04403143. Замовник відповідає категорії згідно пункту 1 ч.1 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі»

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  ДК 021:2015 код 09120000-6 «Газове паливо» (Природний газ). 

3. Очікувана вартість, обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі та розміру бюджетного призначення: 140 708,07  грн. (сто сорок тисяч сімсот вісім гривень 07 коп.), у тому числі ПДВ. Ціна сформована відповідно до цін на ринку відповідної продукції. 

Очікуваний обсяг постачання газу: 8,5 тис. м³

4. Нормативно-правове регулювання. Закупівля проводиться відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» та Постанови від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

5. Процедура закупівлі. Застосовується процедура відкриті торги з особливостями. Обґрунтування розміру бюджетного призначення. Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до потреби на 2023 р. (в період 01.10.2023-31.12.2023 р.) та на підставі затверджених тарифів на постачання природного газу для бюджетних установ Постановою Кабінету Міністрів України від 19.07.2022 № 812 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам».

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Обсяги визначено відповідно до потреби. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Технічні, якісні та технічні специфікації до предмета закупівлі повинні визначатися замовником з урахуванням вимог, визначених частини четвертою статті 5 Закону України «Про публічні закупівлі». 

Технічні, якісні, кількісні характеристики зазначені у Додатку №1 до тендерної документації.
До вартості товару не включаються витрати, понесені учасником під час підготовки та участі в процедурі закупівлі, та вони не відшкодовуються замовником в будь-якому випадку, в тому числі в разі відміни торгів відповідно до вимог діючого законодавства.

У цій документації всі посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва вживаються у значенні «…. «або еквівалент».

Учасник повинен поставити Замовнику товар, якість якого відповідає затвердженим стандартам України та/або вимогам Замовника, викладеним в тендерної документації.

Учасником даних відкритих торгів повинні вживатися заходи захисту довкілля, що визначенні діючим законодавством України для його виду та способу господарської діяльності.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі. Визначається з урахуванням положень Закону України «Про ринок природного газу», Постанови Кабінету Міністрів України від 19.07.2022 № 812 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам» (Із змінами і доповненнями, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2022 N 839), Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі - НКРЕКП) від 30.09.2015 № 2496 «Про затвердження Правил постачання природного газу» (надалі - Правила постачання природного газу), Постановою НКРЕКП № 2493 «Про затвердження Кодексу газотранспортної системи» (надалі - Кодекс ГТС), Постановою НКРЕКП № 2494 «Про затвердження Кодексу газорозподільних систем» (далі - Кодекс ГРМ), Постановою НКРЕКП від 24.12.2019 № 3013 «Про встановлення тарифів для ТОВ «ОПЕРАТОР ГТС УКРАЇНИ» на послуги транспортування природного газу для точок входу і точок виходу на регуляторний період 2020 - 2024 роки»

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ:

1. Учасник при формуванні ціни повинен врахувати усі витрати на постачання, в тому числі і за транспортування, з урахуванням усіх  платежів (окрім розподілу), які можуть бути ним понесені у ході виконання договору про закупівлю;

2. Відносини між Замовником та Учасником регулюються наступними нормативно правовими актами:

  • Законом України «Про публічні закупівлі»;
  • Особливостями затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178;
  • Законом України «Про ринок природного газу» від 09.04.2015 № 329-VIII;
  • Правилами постачання природного газу, затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг № 2496 від 30.09.2015;
  • іншими нормативно правовими актами.

3. Товар, запропонований Учасником, повинен відповідати вимогам ДСТУ (ГОСТ) та Учасник повинен забезпечити Замовника природним газом відповідно до його потреб.

4.    За розрахункову одиницю газу приймається один метр кубічний (м3), приведений до стандартних умов: температура (t) 293,18 К (20оС), тиск газу (Р) 101,325 кПа (760 мм рт. ст.).

5. Кількість газу, щодо якого проводиться процедура закупівлі становить – 8,5 тис. м. куб.

ЯКІСНІ ВИМОГИ:

Фізико хімічні показники природного газу, який передається Постачальником Споживачеві у пунктах приймання-передачі, повинні відповідати вимогам, визначеним розділом ІІІ Кодексу ГТС та Кодексом ГРМ.

6.     Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам Замовника учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати:
1) Копію діючої ліцензії на постачання природного газу або копія постанови НКРЕКП про видачу ліцензії Учаснику або посилання на електронний реєстр ліцензіатів НКРЕКП;
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь