A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Презентація проєкту "Розвиток Львівського DIH"

Дата: 15.12.2023 15:28
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

Шановні пані та панове!

Проблематика розвитку цифрових інноваційних хабів (DIH) та  перспективи створення в Україні Європейських цифрових інноваційних хабів (EDIH) цікавить багатьох активних представників університетів, бізнесу, кластерів, місцевих громад.

Ви маєте можливість познайомитись із кейсом розвитку Львівського DIH, який був створений першим в Україні у рамках ініціативи I4MS. 

Цей DIH  пройшов ряд етапів у своїй діяльності зважаючи на українські реалії.

Зараз, завдяки допомозі GIZ  Львівський DIH  має нові плани розвитку та розширення співпраці з іншими українськими організаціями з метою  створення EDIH  у рамках конкурсу програми Цифрова Європа. 
До участі у заході 20 грудня необхідно зареєструватись до 19 грудня включно за посиланням

Метою заходу є обговорення інструментів підтримки представників МСП щодо вдосконалення цифрової інноваційної інфраструктури їх бізнесів, що функціонують у Західному регіоні України.

На презентації проєкту учасники більш детально дізнаються про можливості проекту та як долучитись до процесів цифрової трансформації регіону і України. Команда проекту також представить свої пропозиції щодо формування консорціуму на створення Європейського цифрового інноваційного хабу в рамках інструментів програми «Цифрова Європа».

Проєкт  дозволить забезпечити сприятливі умови для розвитку цифрових спроможностей інноваційно активних малих та середніх підприємств, сприятиме більш ширшому залученню молоді до надання цифрових послуг МСП й публічному сектору та створить реальний бізнес-вплив на регіональну інноваційну екосистему за участю корпорацій, академічних кіл, підприємців, асоціацій та інших відповідних зацікавлених сторін, активізує процес розробки цифрових інновацій та їх впровадження місцевими виробниками, одночасно створюючи нове джерело технологій для МСП.

Презентація проєкту «Розвиток Львівського DIH» відбудеться  у межах проєкту міжнародної співпраці «Цифрова трансформація МСП у країнах Східного партнерства» за фінансової підтримки уряду Німеччини. 

Стратегічний виконавець проєкту – німецька федеральна компанія GIZ Ukraine. 

Виконавчий партнер – ГО «Tech StartUp School”

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Tech StartUp School” і не обов’язково відображає позицію уряду Німеччини.

Додаткова інформація +380951117020 та lts@lpnu.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь