Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. N 631 і від 11 жовтня 2016 р. N 710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:Білогірський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу "Сонечко", ЄДРПОУ 26431815, Україна, 30200 Хмельницька обл., Шепетівський район, смт.Білогір’я, вул. Івана Франка, 2А
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником : М’ясо код ДК 021:2015 : 15110000-2 (М'ясо свинини код ДК 021:2015:15113000-3-Свинина; Філе куряче код ДК 021:2015:15112130-6-Курятина).
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-02-001019-a
Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями. Зокрема, згідно з пунктом 10 Особливостей замовники, у тому числі централізовані закупівельні організації, здійснюють закупівлі товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. грн, послуг з поточного ремонту, вартість яких становить або перевищує 200 тис. грн, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн грн, шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими особливостями, та / або шляхом використання електронного каталогу для закупівлі товару відповідно до порядку, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 14.09.2020 № 822 «Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу», з урахуванням положень, визначених особливостями.
З метою задоволення потреби на 2024 ріку закупівлі м’яса та враховуючи очікувану вартість предмета закупівлі, необхідно провести відкриті торги у порядку визначеному Особливостями.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі: М’ясо код ДК 021:2015 : 15110000-2 (М'ясо свинини код ДК 021:2015:15113000-3-Свинина; Філе куряче код ДК 021:2015:15112130-6-Курятина) (закупівля продукції для приготування страв , а також для повноцінного харчування )
1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики м'яса свинини повинні відповідати вимогам чинного законодавства України, нормам харчування. Філе куряче, поверхня м'яса рівна, необвітрена, колір м'яса характерний для доброякісного м'яса. М'ясо не липке, без сторонніх запахів, охолоджене без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха. Філе куряче повинно мати запах, властивий доброякісному м'ясу птиці. Без ГМО. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не меншеніж 90% до загального терміну зберігання. Обов'язкова наявність посвідчення про якість.
2. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням прогнозованих показників до кошторису на 2024 рік, фактичних обсягів споживання м'яса та діючих цін на продукцію відповідно до цінової пропозиції учасника.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 155500,00грн.(передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2024 рік та формувалася шляхом моніторингу середньо ринкових цін на продукцію. Методом підрахунку визначено очікувану вартість за 1 кг.
Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість обрахована відповідно до середньо ринкового рівня цін.
Назва номенклатурної позиції:
|
Ціна за одиницю, грн.
|
Кількість, кг
|
Очікувана вартість, грн.
|
М'ясо свинини |
220,00 |
400 кілограм
|
88000,00 |
Філе куряче |
150,00 |
450 кілограм |
67500,00 |
Усього |
|
|
155 500,00грн. |