Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Захід «Незламна українська жінка»

Дата: 04.03.2024 15:46
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

«Весна іде – красу несе» - відомі слова пісні, з якими важко не погодитися. Ця пора року завжди символізувала собою тепло, світло, очікування змін на краще. Окрім того, початок весни, це ще й багато важливих та приємних дат. 

5 березня особливий день для білогірчан. В цей день вісімдесят років тому, тодішній білогірський район був повністю звільнений від фашистського загарбника. Не менш приємною є й наступна дата - 8 березня, коли, як відомо, відзначається Міжнародний жіночий день. 

З нагоди вищевказаних дат, сьогодні в освітньому просторі місцевим ЦКіД була організована зустріч клубу за інтересами «Золота пора» та підготовлений захід «Незламна українська жінка». Захід присвячений справжнім берегиням, матерям, які багато чого пережили на своєму життєвому шляху, багато здолали труднощів, які зробили величезний внесок в розвиток нашого краю.

З вітальним словом перед присутніми виступив заступник селищного голови Роман Муляр. Зі словами вдячності за багаторічну, сумлінну працю, громадянську позицію, за виховання справжніх патріотів своєї країни до присутніх звернулися директор ЦКіД Анжела Дзицюк, голова ради ветеранів Микола Тищук та директор Центру надання соціальних послуг Зоя Басок.

Чому важливо акумулювати всі зусилля для допомоги ЗСУ, про те, наскільки важлива наша підтримка військовим вела мову місцевий волонтер та депутат Білогірської селищної ради Марія Назарова, яка подякувала усім, хто усвідомлює обов’язок тилу перед захисниками. Не залишилось байдужих серед присутніх після щирого, чуттєвого виконання композицій артистами Центру культури та дозвілля, чий виступ став справжньою окрасою заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь