A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Оголошення про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна, що знаходиться у комунальній власності Білогірської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області

Дата: 01.04.2024 10:16
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Назва та місцезнаходження органу, що проводить конкурс: Конкурсна комісія з відбору 
суб’єктів оціночної діяльності Білогірської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області; Україна, 30200, Хмельницька обл., Шепетівський р-н, смт. Білогір’я, вул. Шевченка, буд. 44.

Назва об’єктів:
– Кадастровий номер земельної ділянки – 6820355000:01:003:0182, цільове призначення – 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площа – 0,0053 га, місце розташування – вул. Котовського, смт. Білогір’я.
– Нежитлова будівля по вул. Десятинська, буд. 31 в с. Кур’янки Шепетівського р-н Хмельницької обл.
– Нежитлова будівля по вул. Дем’янчука, буд. 30Б в с. Карпилівка Шепетівського р-н Хмельницької обл.

Мета проведення експертної грошової оцінки: визначення ринкової вартості нерухомого майна з метою передачі у приватну власність шляхом продажу.

До участі в конкурсі допускаються суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено здійснення діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі є наявність: 
– відповідної кваліфікації оцінювачів, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів;
– досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна;
– переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна; 
– письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб’єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна.

Вимоги до оформлення конкурсної документації: подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс» із зазначенням об’єкта і дати проведення конкурсу. У конверті міститися підтвердні документи прошиті з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна документація, що подається учасником для конкурсної комісії:
– заява на участь у конкурсі;
– копії завірених належним чином установчих документів учасника конкурсу; 
– копії завірених належним чином документів, що підтверджують кваліфікацію працівників, які залучаються до виконання оцінки; 
– копію завіреного належним чином кваліфікаційного свідоцтва оцінювача, виданого у встановленому законом порядку; 
– інформація про кількість звітів, що складені за попередні 24 місяці;
– пропозиції учасника конкурсу щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки майна;

Конкурсна документація подається до 26.04.2024 року 16 год. 00 хв. за адресою: вул. Шевченка, буд. 44, смт. Білогір’я, Шепетівський р-н, Хмельницька обл.

Конкурс відбудеться: 01.05.2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: вул. Шевченка, буд. 44, смт. Білогір’я, Шепетівський р-н, Хмельницька обл.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь