A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

У Білогір’ї вперше відбулася олімпіада для здобувачів освіти початкової школи

Дата: 18.04.2024 10:40
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

У Білогір’ї вперше відбулася олімпіада для здобувачів освіти початкової школи. А участь у ній взяли учні 4-х класів усіх закладів загальної середньої освіти громади. Право бути найкращими  виборювали 15 школярів.  Цікаво, що членами журі цього разу були не учителі, а переможці та призери обласних олімпіад та МАН, претенденти на нагородження медалями - випускники Білогірського ліцею Ірина Баранчук, Валерія Лівшун та Світлана Бійчук.

Гарний настрій та атмосферу довіри (а це так важливо для маленьких школярів!) створював ведучий Сергій Швець. Учителі Віра Васюк та Наталія Смольська організували для дітей  ранкове коло, де учасники олімпіади познайомилися та побажали одне одному успіху і, навіть, перемоги! Мабуть, тут і нам, дорослим, потрібно повчитися у дітей!  Педагоги підготували завдання та провели олімпіаду. Олімпіада, а вона була мультипредметною, тривала 45 хвилин. Члени журі слідкували за дисципліною та порядком з усією відповідальністю! 

А поки перевірялися роботи (до речі, закодовані) та визначалися переможці, дітей розважали педагоги та вихованці Білогірського закладу дошкільної освіти "Сонечко". На "ура"  сприйняли глядачі вірші та пісню, виступ лялькового театру. А особливі емоції викликав виступ шумового оркестру дитячого садка з його забавними інструментами, що "дзвенять та гримлять". Дякуємо за гарний настрій!

Підсумки підвели члени журі. Усі діти отримали дипломи селищної ради: одні - за активність, інші - за сміливість та спритність і таке інше. А троє дітей: Цвєткова Надєжда, Деревич Анна і Танащук Анастасія -  за, відповідно, 1, 2 та 3 місце. Окрім того, учасники олімпіади та члени журі отримали подарунки від БО БФ МХП-громаді. 

Сподіваємося, що враження у дітей справді залишилися гарними. Але найщиріше ними вони поділяться зі своїми учителями та батьками. Спасибі їм за гарних учнів та хороших дітей. Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі заходи!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь