Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Покладання квітів до пам'ятників загиблим воїнам в роки Другої світової війни

Дата: 08.05.2024 14:16
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Друга світова війна одна з найстрашніших трагедій в історії людства. З плином десятиліть, реальна кількість жертв й по сьогодні достеменно не відома. За різними даними, за роки війни, лише Україна втратила близько дев'яти мільйонів своїх громадян, причому, як військових, так і мирних мешканців, а це кожен п'ятий українець, який проживав на той час на території нашої країни. Жорстока війна 1939-1945 років знищувала все на своєму шляху, спалені села і міста, зруйновані долі, біль нацистської окупації відчули на собі більшість українських громадян. 

Проте, будь-яка тиранія, імперія, чи тоталітарний режим завжди зазнає краху. Наскільки б не була міцна нацистська Німеччина зі союзниками - вона зазнала поразки. Тепер, по шляху агресора йде росія, на яку, рано, чи пізно чекає така ж доля. Українські військові вже зламали плани ворога, вже продемонстрували всьому світові свою міць та мужність.

Сьогодні ми вшановуємо всіх загиблих у роки Другої світової війни, всіх односельців, які віддали своє життя звільняючи рідну землю від окупанта. В знак вічної пам’яті перед полеглими, в Білогір'ї та по старостатах громади працівники Білогірської селищної ради, комунальних установ громади, представники правоохоронних органів та підприємств критичної інфраструктури поклали квіти до пам’ятників воїнам-односельцям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь