Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Захід до Міжнародного дня захисту дітей у відділенні комплексної реабілітації осіб з інвалідністю

Дата: 30.05.2024 17:04
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Сьогодні, напередодні Міжнародного дня захисту дітей у відділенні комплексної реабілітації відбулося свято приурочене до Міжнародного дня захисту дітей «Хай буде щасливим дитинство моє». Дитинство – це сама прекрасна мить нашого життя. Це пора сподівань та здійснення мрій, а діти -  це маленькі частинки великого щастя, ім’я якого  - ЖИТТЯ!

Діти це диво, яке наповнює життя кожного дорослого. Водночас – це свято і тих хто поруч з дітьми, піклується про них, допомагає стати на ноги. Від нашої уваги, турботи та піклування залежить доля маленьких, а згодом і дорослих людей.

Через війну в Україні, права сотень тисяч дітей порушуються щодня. Як ніколи, діти України розуміють цілковите  значення слова МИР. Діти, як ніхто потребують уваги та турботи, а ще більше - щасливого дитинства (навіть в умовах війни).

Розділити свято з дітьми в відділення комплексної реабілітації сьогодні завітали: заступник голови Білогірської селищної ради - Роман Муляр, начальник відділу освіти, туризму, молоді та спорту - Ольга  Баранчук, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» - Зоя Басок, генеральний директор ПМСД Білогірської селищної ради – Наталія Яремчук, благочинний Білогірського територіального округу - Олександр Теравський.

Свято відбулося в теплій, дружній, святковій атмосфері за участю дітей та молоді відділення реабілітації та Білогірської школи мистецтв, які, без сумніву, заслужили на слова подяки та похвалу. А як винагороду, з нагоди свята, діти отримали приємні подарунки від депутата Хмельницької обласної ради, генерального директора ТОВ «Перлина Поділля» - Сергія   Іващука, Білогірської селищної ради, благочинного Білогірського територіального округу Олександра Теравського, директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Зої Басок, генерального директора ПМСД Білогірської селищної ради – Наталії Яремчук.

За матеріалами відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь