Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Захід до Міжнародного дня захисту дітей у відділенні комплексної реабілітації осіб з інвалідністю

Дата: 30.05.2024 17:04
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Сьогодні, напередодні Міжнародного дня захисту дітей у відділенні комплексної реабілітації відбулося свято приурочене до Міжнародного дня захисту дітей «Хай буде щасливим дитинство моє». Дитинство – це сама прекрасна мить нашого життя. Це пора сподівань та здійснення мрій, а діти -  це маленькі частинки великого щастя, ім’я якого  - ЖИТТЯ!

Діти це диво, яке наповнює життя кожного дорослого. Водночас – це свято і тих хто поруч з дітьми, піклується про них, допомагає стати на ноги. Від нашої уваги, турботи та піклування залежить доля маленьких, а згодом і дорослих людей.

Через війну в Україні, права сотень тисяч дітей порушуються щодня. Як ніколи, діти України розуміють цілковите  значення слова МИР. Діти, як ніхто потребують уваги та турботи, а ще більше - щасливого дитинства (навіть в умовах війни).

Розділити свято з дітьми в відділення комплексної реабілітації сьогодні завітали: заступник голови Білогірської селищної ради - Роман Муляр, начальник відділу освіти, туризму, молоді та спорту - Ольга  Баранчук, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» - Зоя Басок, генеральний директор ПМСД Білогірської селищної ради – Наталія Яремчук, благочинний Білогірського територіального округу - Олександр Теравський.

Свято відбулося в теплій, дружній, святковій атмосфері за участю дітей та молоді відділення реабілітації та Білогірської школи мистецтв, які, без сумніву, заслужили на слова подяки та похвалу. А як винагороду, з нагоди свята, діти отримали приємні подарунки від депутата Хмельницької обласної ради, генерального директора ТОВ «Перлина Поділля» - Сергія   Іващука, Білогірської селищної ради, благочинного Білогірського територіального округу Олександра Теравського, директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Зої Басок, генерального директора ПМСД Білогірської селищної ради – Наталії Яремчук.

За матеріалами відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь