Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Два мешканці Білогірської громади відзначили свій столітній ювілей

Дата: 08.07.2024 17:44
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Кожен ювілей – по своєму знакова подія, особливо, коли йде мова про такий поважний вік, як сто років. Столітній ювілей визначна дата не лише для іменинників та їхніх близьких, а й для всієї нашої громади, адже вона уособлює собою багаторічний життєвий досвід, мудрість та любов до рідного краю.

Макарчук Петро Іванович та Малеванчук Іван Полікарпович - одні з найстарших жителів нашої громади. З різницею всього лише один день наші іменники відзначили свій столітній ювілей.

Мабуть немає в селі Окіп людини, котра б не знала Макарчука Петра Івановича. Народився 7 липня 1924 року, учасник Другої світової війни та радянсько-японської війни. Нагороджений великою кількістю орденів та нагород. Сьогодні, з вітальним словом до іменника завітали Білогірський селищний голова Василь Мельник та місцева староста Наталія Пензеник.

На зовсім іншому кінці нашої громади свій ювілей сьогодні відзначав Малеванчук Іван Полікарпович з села Загірці. За сто років життя він пережив чимало, і роки Голодомору, і німецькі концтабори. З нагоди поважної дати до іменинника завітали заступник селищного голови Роман Муляр, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Зоя Басок та місцевий староста Анатолій Момотюк, які привітали старожила зі святом.

Білогірська громада приєднується до привітань ювілярів, бажає їм міцного здоров’я, гарного самопочуття, турботи від близьких, та побачити ще одну перемогу над агресором.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь