Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Оголошення про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна, що знаходиться у комунальній власності Білогірської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області

Дата: 28.08.2024 16:52
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Назва та місцезнаходження органу, що проводить конкурс: Конкурсна комісія з відбору 
суб’єктів оціночної діяльності Білогірської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області; Україна, 30200, Хмельницька обл., Шепетівський р-н, смт. Білогір’я, вул. Шевченка, буд. 44.

Назва об’єктів:

  • Нежитлова будівля (приміщення колишньої школи) по вул. Центральна, буд. 50 в с. Малі Калетинці Шепетівського р-н Хмельницької обл.
  • Нежитлова будівля (приміщення колишнього клубу) по вул. Центральна, буд. 48 в с. Малі Калетинці Шепетівського р-н Хмельницької обл.
  • Нежитлова будівля (приміщення колишнього ФАПу) по вул. Весняна, буд. 3 в с. Малі Калетинці Шепетівського р-н Хмельницької обл.
  • Нежитлова будівля (приміщення колишньої школи) по вул. Шкільна, буд. 3 в с. Козин Шепетівського р-н Хмельницької обл.
  • Нежитлова будівля (приміщення колишньої школи) по вул. Миру, буд. 20 в с. Вікнини Шепетівського р-н Хмельницької обл.

Мета проведення експертної грошової оцінки: визначення ринкової вартості нерухомого майна з метою продажу на аукціоні.

До участі в конкурсі допускаються суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено здійснення діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі є наявність: 

  • відповідної кваліфікації оцінювачів, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів;
  • досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна;
  • переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна; 
  • письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб’єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна.

Вимоги до оформлення конкурсної документації: подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс» із зазначенням об’єкта і дати проведення конкурсу. У конверті міститися підтвердні документи прошиті з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна документація, що подається учасником для конкурсної комісії:

  • заява на участь у конкурсі;
  • копії завірених належним чином установчих документів учасника конкурсу; 
  • копії завірених належним чином документів, що підтверджують кваліфікацію працівників, які залучаються до виконання оцінки; 
  • копію завіреного належним чином кваліфікаційного свідоцтва оцінювача, виданого у встановленому законом порядку; 
  • інформація про кількість звітів, що складені за попередні 24 місяці;
  • пропозиції учасника конкурсу щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки майна;

Конкурсна документація подається до 24.09.2024 року 17 год. 15 хв. за адресою: вул. Шевченка, буд. 44, смт. Білогір’я, Шепетівський р-н, Хмельницька обл.

Конкурс відбудеться: 26.09.2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: вул. Шевченка, буд. 44, смт. Білогір’я, Шепетівський р-н, Хмельницька обл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь