Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Мітинг-реквієм «Соняхи пам’яті» до Дня пам’яті захисників України

Дата: 29.08.2024 18:06
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Соняхи - ось уже десять років для кожного українця це символ смутку та жалоби. Саме через соняхи пролягав гуманітарний коридор, через який мали виходити українські колони з оточення під Іловайськом 29 серпня 2014 року. Цей день став одним з найтрагічніших для нашої держави, адже тоді країна втратила 366 захисників, яких підло обстріляв ворог, попри свої обіцянки безпеки напередодні.

Війна триває. Підступність та підлість росіян вже нікого не дивує, жахає лише кількість воєнних злочинів, які вони вчиняють на території нашої держави. Але, Україна тримається, та дає гідну відсіч, завдяки кращим синам нашого народу, завдяки українським воїнам, які жертвують собою, заради нашого майбутнього. 

Саме про це вели мову під час сьогоднішнього мітинг-реквієму «Соняхи пам’яті» до Дня пам’яті захисників України заступник селищного голови Роман Муляр та старший офіцер 4 відділу Шепетівського РТЦК та СП Олексій Воробйов. Представники духовенства громади провели заупокійну молебень за загиблими захисниками та закликали присутніх до єдності та допомоги ЗСУ, заради перемоги над ворогом. Завершився захід покладанням квітів до пам’ятного знаку на Алеї Слави. 

Вічна пам’ять захисникам України! Герої не вмирають, допоки вони у наших серцях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь