A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку Білогірської селищної ради до 2027 року.

Дата: 01.12.2021 15:31
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

1. Повна назва документа державного планування: Стратегія розвитку Білогірської селищної ради до 2027 року та План реалізації Стратегії Білогірської селищної ради на 2021–2023 рр.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Білогірська селищна рада.

3. Процедура громадського обговорення:

Відповідно до ст.10 Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку", строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки встановлюється замовником і не може становити менш як 15 днів з дня її оприлюднення на сайті Білогірської селищної ради, а саме з 01.12.2021 та триватиме до 16.12.2021 року (включно).

 Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати у письмовій формі, електронному вигляді зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

4. Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Ознайомитися із заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку Білогірської селищної ради до 2027 року та Плану її реалізації на 2021–2023 рр. на сайті Білогірської селищної ради за наступним посиланням.

Зауваження та пропозиції надавати до відділу економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій  Білогірської селищної ради (Хмельницька область, смт.Білогір’я, вул.Шевченка, 46 тел. (03841) 2-12-55, e-mail: bilogirya_otg@ukr.net, сайт: https://bilogirska-gromada.gov.ua

Відповідальна особа: начальник відділу - Прадун Катерина Дмитрівна.

Строк подання зауважень і пропозицій до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки по 16.12.2021 (включно).
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь