A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Сокіл-Джура

Сокіл-Джура

«Сокіл («Джура») : день перший. 28 травня 2019 року у лісовому масиві с.Тростянка нашої ОТГ розпочався ІІ етап військово- патріотичної гри «Сокіл(«Джура»).

16:26 29.05.2019

Білогірську ОТГ відвідала делегація з Республіки Польща

Білогірську ОТГ відвідала делегація з Республіки Польща

Нещодавно Білогірську об’єднану територіальну громаду відвідала делегація з сусідньої Республіки Польща. У складі делегації : керівництво гміни Буженіна Сєрадського повіту Лодзького воєводства, депутати, представники різних галузей та професій іноземної громади.

15:14 29.05.2019

Міжнародний жіночий день у Білогірській громаді

Міжнародний жіночий день у Білогірській громаді

7 березня у Білогір'ї лунали вітання в адресу усіх жінок з нагоди Міжнародного жіночого дня. Святковий концерт силами Білогірської школи мистецтв подарував присутнім масу приємних емоцій та вражень. До вашої уваги фоторепортаж зі свята. Фото Андрія Кардаша.

12:00 07.03.2019

У Білогірській ОТГ проведено тренінг для старост та депутатів трьох громад

У Білогірській ОТГ проведено тренінг для старост та депутатів трьох громад

          27 лютого 2019 року у Білогірській селищній об’єднаній територіальній громаді Хмельницьким Центром розвитку місцевого самоврядування в рамках проекту U-LEAD з Європою “Підтримка реформи децентралізації в Україні” проведено тренінг на тему «Навчання старост і посадових осіб ОТГ». Участь у даному заході взяли в.о.старост, депутати, окремі посадові особи Білогірської, а також Новоставецької (Теофіпольський район) та Ямпільської громад.          Радники з децентралізації та фінансів Хмельницького Центру розвитку місцевого самоврядування Вікторія Любенчук та Наталія Любченко ознайомили присутніх з досвідом роботи інших громад нашої та сусідніх областей, відповідали на ряд питань, що стосуються різних напрямків функціонування громад та окреслено основні завдання та пріоритети розвитку.         Участь у тренінгу, також, взяли Директор Хмельницького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Микола Баюк та представник територіального управління юстиції у Хмельницькій області Світлана Новченкова. Запрошені ознайомились з законодавчою базою місцевого самоврядування та отримали відповіді щодо здійснення нотаріальних дій у старостатах, заповнення реєстраційних документів та багато інших запитань.         Загалом робота була побудована у форматі «Діалог», що дало змогу отримати нові знання учасникам та удосконалити рівень їх професіоналізму.

16:06 27.02.2019

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Білогірської селищної ради

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Білогірської селищної ради

    15 лютого 2019 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Білогірської селищної ради (ОТГ). Членами виконкому розглянуто та прийнято відповідне рішення щодо розгляду письмових звернень громадян, що надійшли до виконкому, надано дозвіл на відмову від частини спадщини заявнику, постановлено громадян на чергу для отримання житла. Також, визначено місця проведення передвиборчої агітації та розміщення агітаційних листівок на період передвиборних компаній у 2019 році, прийнято рішення про міри збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку на території громади та заслухано інформацію про стан роботи зі зверненнями громадян протягом попереднього року.

06:34 16.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь